Terug

Wacht even tot de muziek geladen is dan weet je wat ik mooi vind..... (vooral de eerste keer kan dat even duren)....

Hallo ik ben Annemarie van Venrooy geboren  op 17 juli 1962 en opgegroeid in Nistelrode.

Al heel vroeg begon bij mij de passie  voor het motor rijden te ontwikkelen .  Toen ik als tiener oog begon te krijgen voor de sterke TARZANS, vroeg ik altijd of ze motor reden, zoniet dan had ik verder geen interesse.

Maar op een goeie dag kwam ik Hans der Kinderen tegen  met de zelfde passie en daar ben  ik na 4 jaar verkering mee getrouwd  en dat is nu alweer een kleine 24 jaar geleden.

Nog altijd rijden we samen motor met ontzettend veel plezier.

We hebben samen al heel wat wegen doorkruist, kris kras door europa en in 2006 door Amerika.  Hieronder  staan wat fotos van de motoren die ik gereden heb.

========================================================================================================================= 

Een Honda CB200 kreeg ik van Hans in onze verkeringstijd, apetrots was ik.  Nou als ik nou de tank en schildjes zou schuren dan zou Hans s avonds dit een ander kleurtje spuiten .  Ik had me de vingers door geschuurd, maar was klaar s avonds.  Maar ik had te veel geschuurd de tank was helemaal blank glimmend ijzer, wist ik veel. 

 

Hier zie je me vol trots op de Honda CB200 in de nieuwe kleur blauw.

 

Een foto van mij op Hans zijn motor Honda  F2.

Nadat we getrouwd waren hebben we een paar jaar geen motor gereden en onze visie gericht op huisje boompje. Maar toen begon het weer te kriebelen en heb ik een Honda rebel 250cc gekocht.

 Later de rebel verkocht en een Honda shadow 600cc gekocht, dit was een fijne motor.

 

Tja en toen kwam de eerste Harley in beeld  de Sportster 883cc.  Helemaal zelf mee de motor ontworpen qua kleurstelling en het Harley logo maar ook de onderdelen .  Hij was geweldig mooi zelfs in Ke(Engeland) op een heel groot treffen heb ik er een prijs mee gewonnen ( THE BEST OFF DUTCH) stond op de  beker. Wat een belevenis was dat zeg, dit treffen werd georganiseerd door de Hells Angels en er waren daar ongeveer 20.000 bikers.  Moet je voor stellen dat ik daar het podium op reed en voor 20.000 man een beker uitgereikt kreeg van een Hells Angel. Dat was vet dat verzeker ik je , ik zal het nooit vergeten.

 

Hier nog een keer de sportster 883cc , in Frankrijk.

 

De sportster ingeruild voor een Harley Davidson Dyna super glide 1340cc. Een hele fijne motor waar ik  met heel veel plezier op heb gereden. Op een vakantiereis in Wales  Lake District en Schotland  ging de start motor kapot waardoor ze heel de vakantie mij hebben aangeduwd.

     

Hier zie je mij rijden op een gehuurde suzuki volusia door Amerika .

Een plaatje van Hans en mij met op de achtergrond de Grand Canyon.

 

Mijn huidige motor Harley Davidson  Night  Train 1450cc.  Er zat te weinig geluid in dus andere uitlaten erop , maar toen was het wel heel veel herrie dus toch maar een dempertje erin .  Ik moest namelijk bijna verplicht achteraan rijden.  Eenzitter erop gemonteerd ,dikvoorwiel met ander spatbord en een spoiler er onderop. Een zwarte voorvork en een kattenoog  koplamp lijkt me gaaf , maar het is o zo duur.

 

 Hieronder mijn nieuwe motor een Heritage Softaill , ik heb er inmiddels vanaf april een kleine 5000km mee gereden en hij bevalt erg goed . Het zit lekker comfortabel voor mijn korte beentjes.

 

 

Terug