Terug

Wacht even tot de muziek geladen is dan weet je wat ik mooi vind..... (vooral de eerste keer kan dat even duren)....

 

Hallo ik ben Hans der Kinderen.

geboren in 1958 en in Rosmalen opgegroeid en woon daar nu nog altijd, samen met mijn vrouw Annemarie v. Venrooy.

 

Van jongs af aan ben ik gek op alles wat 2 wielen heeft en gemotoriseerd is. Voordat ik 16 was reed ik al rond op crosbrommers , en menigmaal ben ik achtervolgd door de politie.

 

Mijn allereerste motor was een  Jawa  250cc. Een van mijn eerste motors een  Yamaha 125cc, zelf ben ik dan net 18 jaar.

 

Mijn vluchtroute was langs moeder af de trap op naar mijn slaapkamer denkend dat de politie daar niet zou komen.  Maar moeder kende geen pardon en wijst de weg naar boven waar ik te vinden was. Zo heb  ik vele malen  onderdelen  van mijn brommer in kunnen leveren .

Maar de passie zat me in het bloed en steeds opnieuw lukte het me weer om oerend hard Hintam onveilig te maken.

Hieronder geef ik een impressie van een aantal motoren die ik allemaal heb gehad.

============================================================================================================================

Suzuki 750cc, en een Honda 750cc F2  onwijs gaaf vond ik die , hij stond bij Cyclorama (motorzaak in Den Bosch) op een draaischijf in de spotlicht . Ik kon er maar geen genoeg van krijgen en heb de motor toen gekocht. Voor toen de tijd supersnel.

Honda 750cc F2 .

Suzuki GS 1000 cc , prachtige motor en supersnel samen met Annemarie in mijn verkerings tijd de velgen rood gemaakt. Na dit klusje vanuit Nistelrode (daar woonde Annemarie) naar huis , ik had haast want ik wilde nog naar de kroeg anders miste ik een hoop. In Heesch  klapte ik frontaal op een auto die op de weg aan het draaien was. Echt balen want ik had er maar een dag mee gereden .

Hier nog een kiekje van mezelf op de Suzuki GS 1000cc.

 

Een aantal jaren geen motor gereden, er waren andere dingen in mijn leven.  Getrouwd in 1983 met Annemarie  en gewerkt voor huisje boompje, maar wat kriebelde dat  motorrijden altijd maar weer . Rond 1988 weer een motor aangeschaft, en we hebben toen een motorclub op gericht. Eerst MC t’Mulderke en later MC de Bergen.  Heel veel plezier gehad met MC de Bergen en met de club vele activiteiten  en treffens bezocht.

 

Het begon weer met een Yamaha XS1100 die voor toen de tijd special paint had.

 

De Yamaha XJ900 werd aangeschaft, een rotmotor als je hem uitzette kreeg je hem niet meer aan de gang . En zoals de meeste wel weten is dit niet goed voor mijn hart.

Annemarie stapte ook weer op en begon met een Honda rebel 250cc.

Ik in het midden  met mijn toen grote trots Honda Golgwing 1500cc . links van mij staat Ad v Peuflik met zijn 1500  en rechts staat Ad Kreté met zijn 1500 .  We waren toen lid van MC de Bergen.

 

Groeps foto van MC de Bergen.

  Motor Honda GoldWing 1800cc gereden van 2004 tot 2009.

 Mijn nieuwe Harley Davidson Road King sinds juni 2009.

 

Terug