terug

IN   MEMORIAM

COR UPHUS

Cor en Marja kwamen via Helmoet en MariŽlle in onze vriendengroep. Ze reden graag samen motor en we ontmoette hen op motorcampings en kleine treffens.

In de zomer van 2008 besloten Marja en Cor de grote Goldwing van Marja weg te doen en om een zijspan te kopen omdat de Goldwing te zwaar werd. Helaas op de eerste dag dat Cor op het zijspan reed raakte hij de macht over het stuur kwijt en belande hij tegen een vangrail aan. Cor was ernstig gewond, maar hij vocht voor zijn leven. Hij kreeg een infectie aan zijn been waardoor hij heel erg lang in het ziekenhuis moest blijven. Later mocht hij naar het revalidatiecentrum waar hij weer heeft leren lopen. En na ruim een jaar kon Cor weer naar huis.  Cor en Marja gingen weer op vakantie en weekendjes weg met de ondertussen aangeschafte kleine caravan.  Op de motorvriendelijke camping De Hei ontmoete we elkaar dan weer. Ze gingen ook graag naar Drenthe met de caravan, vooral naar Ruinerwold.  Daar wilde ze later wel gaan wonen zeiden ze.In het najaar 2010 belande Cor weer in het ziekenhuis met  problemen in zijn buik. Dit werd goed verholpen. Deze tegenslag kwam Cor weer goed doorheen en hij bleef altijd positief en optimistisch.  Cor en Marja maakte weer plannen. Ze kochten een grotere caravan en een bestelbus. Dit met de bedoeling om in de winter naar Spanje te gaan in verband met Marjaís gezondheid. Maar in het voorjaar van 2011 kreeg Cor weer last van zijn maag en ging weer het ziekenhuis in. Dit keer was het goed mis. Iets zeer kwaadaardigs werd geconstateerd wat niet meer te genezen was. Deze strijd kon Cor niet meer winnen. Na slechts 5 weken, op 16 mei is Cor overleden wat  een groot verlies is.

                   

                                                                                       Liesbeth Gevers 

                                                                                                                   maatje van

                                                                                                                Mario Hommel

Geboren : Hintham , 20 augustus  1958

Overleden: Hintham, 10 december 2009

Liesbeth is plotseling overleden vermoedelijk ten gevolge van een bloedvat wat in haar hoofd is geknapt. Toen MC de Bergen nog bestond ging Liesbeth mee naar motortreffens en naar de Toerstop in Horst . Ze hield van gezelligheid en muziek onder het genot van een Pilske . Vele malen hebben we tot diep in de nacht bij ons aan de keukentafel of op het terras gefeest , en altijd was het gezellig . Liesbeth bedankt voor je gezelligheid en voor je lieve knuffels als je naar huis ging .  Je blijft in onze gedachtenis TOEDELEDOKI.

 

                                                                                                           

                                                              

                                                                                                          Sjaak Raaijmakers

                                                                                               echtgenoot van

                                                                                        Annie Raaymakers-van Gent.

Geboren : 's-Hertogenbosch, 1 juni 1940

Overladen : Rosmalen, 5 mei 2009

Sjaak  is na een vrij kort ziekbed  overleden aan Longkanker ,altijd oersterk geweest en gewerkt tot dat hij ziek werd. Sjaak is lange tijd  lid geweest van MC de Bergen en ging veel mee naar motor treffers en zondagse ritjes . Sjaak genoot hier erg van . Hij had een ongelooflijk groot gevoel voor humor en was dan ook altijd voor een geintje te porren . Vele avonden hebben we samen door gebracht en veel lol gehad. Wat zijn ogen zagen maakte zijn handen , hier blonk Sjaak in uit . Sjaak bedankt voor alles , wat we vooral missen is je slimmigheid en je humor.

Sjaak

                                                                                                              Jan Steijvers

                                                                                                               "de Stuyver"

Geboren: Nederweert, 10 oktober 1946

Overleden: Nederweert, 24 januari 2008

Jan hebben wij leren kennen op Bambitreffen in Weert , een man die hield van een pilske , gezelligheid en motorrijden . Jan was goed motormonteur en verdiende hier de kost mee als kleine ondernemer . Hij genoot van de kleine dingen in het leven en was met eenvoud tevreden . Jan kreeg net na zijn 61ste longkanker en al heel snel ging het bergafwaarts. Wij zullen Jan herinneren als een goedlachse man die erg veel plezier had in zijn leven . We zullen hem missen  vooral tijdens het Bambitreffen .

 terug